Hetedhét Játékfesztivál Székesfehérvár

Nagyításhoz kattintson a képre!

Hetedhét Játékfesztivál

Felhúzzuk hétmérföldes csizmánkat és héthatárra szóló játékokkal ünnepeljük a gyereknapot. Kalandos kihívásokban, rengeteg játékban, vidám előadásokban és sok-sok nevetésben lehet része azoknak a családoknak, akik a minden évben más tematikára épülő hétpróbán is részt vesznek.

A gyereknap mellett a Hetedhét Játékmúzeum születésnapját is ünnepeljük, ezért egész hétvégén tart a játékünnep. A belváros és a múzeum ilyenkor játékországgá változik, ahol a gyerekek kedvükre válogathatnak az elmélyülős, alkotós, lazítós, vagy a pörgős, nyüzsgős és zenés-hangos programok közül.

Óriásbábok a színházban? Boszorkányok a Városháztéren? Halacskák az Országalmánál? Bármi megtörténhet. Felhúzzuk hétmérföldes csizmánkat és héthatárra szóló elmélyülős, alkotós, lazítós, pörgős, zenés-hangos játékokkal ünnepeljük a gyermeknapot.

Május utolsó hétvégéjén óriási játszótérré változik a belváros. Székesfehérváron a gyereknap mellett a Hetedhét Játékmúzeum születésnapját is ekkor ünnepeljük, így nálunk ez a két nap egyetlen hatalmas játékünnep lesz a mesevilágban igazi születésnapi meglepetésekkel. A belváros ilyenkor óriás játszótérré változik, a múzeum pedig valóságos játékgyárrá, ahol a gyerekek maguk is játékkészítők lehetnek, vagy kedvükre játszhatnak. 0-99 évig ajánlott!
 


Települések Székesfehérvár közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Székesfehérvár
 • CÍM
  Belváros
 • NYITVATARTÁS
  05.27-05.28 - 
Programtípus
 • Családi programok
helyszín
 • Közép-Dunántúl

 • Székesfehérvár

  Székesfehérvár Fejér megye megye székhelye, egyben megyei jogú város, az ország kilencedik legnépesebb városa. A Dunántúl harmadik legnagyobb települése, Budapesttől mintegy 65 kilomé...

Szállások Székesfehérváronés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu